Swingende ALV en zonnige barbecue

Vorig jaar en ook begin dit jaar lukte het door corona niet om onze jaarlijkse algemene ledenvergadering (ALV) te organiseren. Maar in de zomer werden de maatregelen (even) versoepeld en grepen wij onmiddellijk onze kans. Op zaterdagmiddag 11 september was het zover en hebben we onze ledenvergadering gehouden en na het lange wachten moest dat natuurlijk ook een feestelijk tintje krijgen. Het blaasorkest is gedurende de zomermaanden op de momenten dat het kon en mocht in kleine bezetting enthousiast blijven repeteren en dat was goed te horen tijdens het miniconcert na afloop van de jaarvergadering. Dirigent Ronald de Haan was er speciaal voor uit Wijk bij Duurstede overgekomen en liet de muzikanten boven zichzelf uitstijgen. Half Ankeveen liep uit, want eindelijk klonk er weer eens prachtige live-muziek in het dorp. En hoe!

Na het schitterende concert werden er bloemen uitgedeeld aan een aantal leden die intussen een gedenkwaardig aantal jaren lid zijn van onze vereniging. Veel dank voor de onvermoeibare inzet die zij al die jaren hebben getoond en nog steeds tonen!

Ook Henk en Tiny Beemsterboer werden (bij verstek) in het zonnetje gezet want zij waren op dat moment elders hun 60-jarig huwelijksfeest aan het vieren. De maandag erop hebben we dat op de repetitie-avond goedgemaakt uiteraard (zie de foto).

Ondertussen was de barbecueploeg van slagerij Janmaat het terrein op gereden en werd het houtskoolvuur opgestookt. Mede dankzij het prima weer, konden we onder het genot van een heerlijke barbecue met gezellige drankjes uit onze bar samen met onze leden, vrijwilligers, dirigenten, muziekdocenten en Yoga-instructrices nog lang nagenieten van dit prachtige evenement.