Muziekschool

Betaalbare privélessen voor zowel beginners als gevorderden.
Kom op gitaarles bij onze gitaarschool in Ankeveen!

Wat is er leuker dan zelf muziek maken en op gitaar je favoriete nummers te spelen? Of misschien heb je wel plannen om ooit je eigen gitaarband te beginnen. Bij ons ben je zowel als beginnende als gevorderde gitarist(e) aan het juiste adres. Bij Muziekvereniging de Vriendschapskring geven we namelijk al een aantal jaren privélessen op gitaar.

De gitaarlessen worden gegeven door de professionele en zeer ervaren docent Tatakh Huismans, die op woensdagmiddag in Ankeveen is om op verschillende niveaus les te geven. Heb je (nog) geen eigen gitaar dan is dit geen enkel probleem, want onze muziekvereniging beschikt over een aantal goede lesgitaren die je als lid van de gitaarschool gratis in bruikleen kunt krijgen. Heb je al een eigen gitaar, dan neem je die mee natuurlijk. Kortom, er is geen enkel excuus meer om niet te beginnen met gitaarspelen of om je spel snel te verbeteren. Bij ons leer je het!
Wil je meer weten over de mogelijkheden, lestijden en kosten, of een keer een les meemaken? Informeer naar de mogelijkheden!