Yoga

Op twee dagen van de week worden er in de grote zaal van Muziekvereniging de Vriendschapskring in Ankeveen, onder leiding van Hermine Hoed, yogalessen gegeven. Hermine is gespecialiseerd in Hatha yoga. Dit is een klassieke vorm van yoga die bestaat uit oefeningen waarmee je lichaam en geest in balans brengt. Door de oefeningen wordt je sterker, soepeler, flexibeler en meer ontspannen. Bovendien verbetert je lichaamshouding, concentratie, zelfbewustzijn en/of nachtrust. Zelfs je humeur gaat erop vooruit!
De les duurt een uur en is evenwichtig opgebouwd uit diverse yogahoudingen en ademoefeningen. Na de les heb je al je spieren gebruikt!  Elke les wordt afgesloten met een ontspanningsoefening.

Yoga is voor iedereen
Om mee te doen is geen ervaring met yoga nodig. Bij de oefeningen wordt uitgegaan van je eigen mogelijkheden. Dus of je nou jong of oud bent, sportief of niet, iedereen kan meedoen! Je hebt alleen een yogamatje, makkelijk zittende kleding en eventueel een dekentje nodig. Doordat de yogaschool onderdeel is van Muziekvereniging de Vriendschapskring, is de contributie lager dan bij veel andere yogastudio’s.

Professionele aanpak
Hermine woont in Ankeveen en is een bevlogen yogadocent. Hatha yoga beoefent ze al jaren en ze volgt er ook een gespecialiseerde opleiding in. Wil je ook aan den lijve ervaren wat yoga voor jou kan betekenen? Geef je dan op voor een vrijblijvende proefles (yogamatje is daarvoor aanwezig) en kom meedoen!